Изработени от естествена телешка и агнешка кожа,  предварително тествана за вредни химикали, за да сме сигурни, че буйките са напълно безвредни и безопасни за бебешкото краче!

Ластикът при глезена помага буйките да се прикрепят и задържат добре на крачето, докато бебето пълзи, движи се или опознава заобикалящия го свят свободно и удобно. 

100% естествената кожа предпазва от запарване и изпотяване, а подметката не се пързаля и е напълно подходяща за дървени, облицовани с плочки, мокети, килими или ламинирани подови настилки. В същото време осигурява възможно най-пряк контакт на крачето с подовата повърхност и подпомага по естествен път прохождането на бебето.

Буйките се предлагат в торбичка, изработена от 100% натурален памук. По желание, на торбичката може да бъде изписано и името на детето, което ги прави изключително подходящи за подарък по всякакъв повод!

Боите са сертифицирани за безвредност от независима лаборатория според изискванията на европейския стандарт за безопасност на детски стоки и играчки: European Standart of Safety EN71-3:1994.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Бебешки буйки Делфини

  • Производител: AlyVy
  • Код на продукта: B21
  • Наличност: В наличност
  • 19.90 лв.


Възможни варианти