Изработени от естествена телешка и агнешка кожа,  предварително тествана за вредни химикали, за да сме сигурни, че буйките са напълно безвредни и безопасни за бебешкото краче!

Лепенките при глезена помагат буйките да се прикрепят и задържат добре на крачето, докато бебето пълзи, движи се или опознава заобикалящия го свят свободно и удобно. 

Подметката е допълнително подсилена с естествен каучук, което ги прави подходящи за употреба и при външни условия.

100% естествената кожа предпазва от запарване и изпотяване, а подметката не се пързаля и е напълно подходяща за дървени, облицовани с плочки, мокети, килими или ламинирани подови настилки. В същото време осигурява възможно най-пряк контакт на крачето с подовата повърхност и подпомага по естествен път прохождането на бебето.

Буйките се предлагат в торбичка, изработена от 100% натурален памук. По желание, на торбичката може да бъде изписано и името на детето, което ги прави изключително подходящи за подарък по всякакъв повод!

Боите са сертифицирани за безвредност от независима лаборатория според изискванията на европейския стандарт за безопасност на детски стоки и играчки: European Standart of Safety EN71-3:1994.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Бебешки буйки Бяла Пролет

  • Производител: AlyVy
  • Код на продукта: G53
  • Наличност: В наличност
  • 29.90 лв.


Възможни варианти